Drukwerk

Op zoek naar medisch drukwerk voor uw praktijk? Sinds jaar en dag helpen wij klanten naar volle tevredenheid aan alle vormen van drukwerk. Ook gepersonaliseerd medisch drukwerk. Zodat u in uw eigen huisstijl herkenbaar met uw klanten of afnemers kunt communiceren. Met onze ruime ervaring in de intramurale- en extramurale markt bent u bij ons aan het juiste adres voor alle vormen van drukwerk.

 

Onze handelsonderneming is ooit ontstaan vanuit Blokland Pack. Met ruim 55 jaar ervaring op de intramurale- en extramurale markt bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en medisch drukwerk op maat. Ons uitgebreide netwerk leveranciers en samenwerkingspartners is één van de voordelen waar u gebruik van maakt, wanneer u kiest voor medisch drukwerk van Brocacef Supplies & Services.

Onze ervaren DTP-ers helpen u graag! Heeft u een Open Dag, Heropening of andere activiteit waarvoor u drukwerk op maat nodig heeft? Of wilt u een advertentie laten opmaken? Ook dan nodigen wij u uit met ons contact op te nemen. Met onze ervaring in de farmaceutische markt, weten wij wat er wel en niet mogelijk is wanneer u met uw eindgebruiker, de zorgconsument wilt communiceren.

Interesse in onze Drukwerk diensten, een vraag of hulp nodig?

Heeft u interesse in één van onze producten of diensten en/of een specifieke vraag, dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van de afdeling Customer Service. Voor het bestellen van standaard drukwerk verwijzen wij u naar onze Brandportal. Hiervoor is een inlog vereist.

Bellen: 030 686 22 11

Brandportal openen

 

Medisch drukwerk

Op zoek naar enveloppen, brief- en rekeningenpapier of meer specialistisch medisch drukwerk zoals thermische etiketten? Ook wanneer u drukwerk wilt laten opmaken volgens uw huisstijl helpen wij u graag. Wanneer u behoefte heeft aan drukwerk in grote(re) oplages, maar u beschikt niet over voldoende opslagcapaciteit, dan houden wij voor u de voorraad aan en leveren uit wanneer u dat wenst.

Voor alle printers en printinstellingen van verschillende apotheekinformatiesystemen hebben wij de gewenste etiketten. Etiketten die geschikt zijn voor verschillende ondergronden zoals flacons, tubes, glazen & kunststof medicijnflessen, karton en papier vindt u standaard in ons assortiment. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale etiketten met een permanente of semipermanente lijmlaag.

Wij denken graag met u mee. Zo houden we op uw verzoek kosteloos een doos van uw bedrukte etiketten op voorraad. Bij afroep vóór 12.00 uur kunnen wij de doos etiketten nog dezelfde dag versturen.
U kunt bij ons terecht voor gepersonaliseerde zakken, tassen en vouwdozen, volledig volgens uw huisstijl. Naast verschillende modellen, formaten en bedrukkingen kunnen wij u deze tevens leveren in verschillende soorten materialen. Zo leveren wij bijvoorbeeld zeer sterke en duurzame non-woven tassen, papieren draagtassen en blokbodemzakken, tassen van recyclebaar polyester en verschillende soorten (afbreekbare) plastic tassen. Ook voor deze artikelen geldt dat wij grote oplages voor u kunnen opslaan en op afroep kunnen uitleveren.

 

Gepersonaliseerd drukwerk

Het is mogelijk uw medische drukwerk volgens uw specifieke wensen door ons op te laten opmaken, (be)drukken en uit te laten leveren. U kunt hierbij denken aan kwitanties en rekeningen, enveloppen, briefpapier, A6-briefjes maar ook promotionele items.

Onze ervaren DTP-ers hebben daarnaast al menig praktijk voorzien van materiaal voor bijvoorbeeld een Open Dag of Heropening. Ook de opmaak van advertenties of bedrukt promotiemateriaal behoort tot een van onze diensten. Omdat wij al jaren werkzaam zijn binnen de farmaceutische markt zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Handig als u gepersonaliseerd medisch drukwerk op wilt laten maken waarmee u rechtstreeks met uw eindgebruiker, de zorgconsument wilt communiceren.

Ontdek de voordelen van onze Brandportal

Speciaal voor medisch drukwerk op maat hebben wij voor uw gemak een online portaal ingericht. Bekijk de medische drukwerkmogelijkheden op maat in onze Brandportal via de link: https://mijn.brocacef.nl/

Gepersonaliseerd medisch drukwerk, waarbij kwaliteit voorop staat. Bij Brocacef Supplies & Services vindt u het meest complete assortiment!

  • * Makkelijk toegankelijk met uw persoonlijke inlog;
  • * Alle dagen van de week, 24 uur per dag bereikbaar;
  • * Plaats uw bestelling op ieder gewenst moment;
  • * Snelle levering.

Professioneel drukwerk voor de medische praktijk. U vindt het bij Brocacef Supplies & Services

Interesse in de dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

© 2021 Brocacef Groep | Website: Next Lead