Geneesmiddelen groothandel

Brocacef groothandel is de geneesmiddelen groothandel binnen de Brocacef Groep. De full service groothandel voor farmaceutische-, medische (hulp)middelen en zelfzorg levert aan een groot deel van de Nederlandse zorgverleners: apotheken, apotheekhoudende huisartspraktijken, ziekenhuizen, poliklinische apotheken en instellingen. Door de jaren heen heeft de geneesmiddelen groothandel een assortiment opgebouwd van ruim 70.000 medicijnen en medische artikelen. Daarnaast is er geïnvesteerd in sterke formules zoals de BENU Apotheek Formule (ondergebracht in BENU B.V.) en HuisartsPlus.

 

Het assortiment van onze geneesmiddelen groothandel

Binnen de Brocacef Groep is Brocacef Supplies & Services de handelsonderneming die eveneens producten en diensten levert aan zorgverleners in Nederland. Levert de geneesmiddelen groothandel Brocacef vooral geneesmiddelen, bij Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor medische disposables, verpakkingsmateriaal, gepersonaliseerd drukwerk, Livsane zelfzorgmiddelen,  ICT Dienstverlening en Technische Service voor het jaarlijks onderhoud van uw medische apparatuur,.

De Brocacef Groep met de geneesmiddelen groothandel Brocacef is actief in de hele farmaceutische keten en heeft daarom een unieke positie in de Nederlandse farmaceutische zorg. De producten en diensten van de groep richten zich niet alleen op de Nederlandse zorgverlener. Ook de Nederlandse zorgconsument kan direct te maken krijgen met één of meerdere bedrijfsonderdelen van Brocacef.

Zo is de Brocacef Groep voor de zorgconsument zichtbaar én dichtbij de keten van ruim 340 eigendomsapotheken bekend onder de naam BENU. Maar ook via BENU Direct leveren wij zorg op maat met hulpmiddelenzorg. BENU Direct Hulpmiddelenzorg geeft advies op maat en levert medische hulpmiddelen: continentie- en retentiezorg; diabeteszorg; medische drinkvoeding, stomazorg en wondzorg.

 

Inrichting medische praktijk

De klantgroep van Brocacef Supplies & Services kent net als de afnemers van de geneesmiddelen groothandel Brocacef een grote diversiteit. Van apotheken en apotheekhoudende huisartsen tot zieken-, verzorgings- en verpleeghuizen, en van producenten in de farmaceutische en cosmetische branche tot dierenartsen. Met name voor die laatste groep levert Brocacef Supplies & Services de nodige producten en diensten voor de inrichting van de medische praktijk.

Wij zijn een vertrouwde partner voor de aanschaf van medische praktijk benodigdheden, apparatuur en instrumenten, medische disposables, verpakkingsmateriaal en drukwerk. Speciaal voor de veterinaire branche hebben wij een eigen webshop www.vetin.nl Hier vindt u als dierenarts veel van de zaken die u nodig heeft in uw dagelijkse medische praktijk. Zo vindt u in ons assortiment voor de inrichting van uw medische praktijk: autoapotheken, autoclaven, kooien en toebehoren, operatie- en warmte lampen, operatie- en behandeltafels, tandheelkundige units inclusief toebehoren en diverse weegschalen voor praktijk en laboratorium.

Advies, installatie en onderhoud

Advies, installatie en onderhoud van apparatuur en medische instrumenten is bij ons in vertrouwde handen. Bij de Technische Service van Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor dienstverlening op maat. Wij adviseren u graag over de best passende mogelijkheden voor de inrichting van uw medische praktijk. Of het nu gaat om het installeren van een autoclaaf, het kalibreren van een infuuspomp of olie verversen van de compressor van een tandheelkundige unit, met ons vakkundig advies en onderhoud kunnen wij voor u het verschil maken.

De autoclaaf, tandheelkundige unit of het gasanesthesiesysteem. Het is waarschijnlijk allemaal veel gebruikte apparatuur in uw medische praktijk. Voor de levensduur en waarborging van de kwaliteit adviseren wij jaarlijks onderhoud. Hiervoor bieden wij onze serviceovereenkomst.

 

© 2022 Brocacef Groep | Website: Next Lead