ICT dienstverlening

Als zorgverlener is het prettig samen te werken met een ICT partij die u kan ontzorgen in uw dagelijkse praktijk. ICT in de zorg vraagt nu eenmaal om de nodige kennis van de markt op het gebied van bijvoorbeeld compliance.

 

De ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services kent een rijke geschiedenis. Al jaren faciliteren wij bijna de helft van de Nederlandse professionals in de zorg zoals apotheken en voor een kleiner deel ook huisartsen bij hun ICT-vraagstukken. Geeft u ook graag continuïteit aan ICT-ondersteuning? Dan geven wij de keuze uit drie contractvormen gebaseerd op het door u gewenste servicelevel (S.L.A.).

Een greep uit onze dienstverlening:

 • * Advies, inkoop, levering en installatie van hard- en software;
 • * Patch management ter vermindering van veiligheidsrisico’s;
 • * Het monitoren en beheren van uw ICT omgeving;
 • * Installatie van Office 365;
 • * AIS of HIS software migraties;
 • * Aanleg van uw Wifi netwerk.

Support nodig?

Onze ICT dienstverlening is telefonisch te bereiken, maar u kunt ook gebruik maken van een supportsessie op afstand.

Bellen: 030 686 22 60

Supportsessie starten

Wilt u meer weten over onze ICT Dienstverlening? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 686 22 60 of via ons contactformulier.

Onze ICT afdeling is gecertificeerd als erkend leerbedrijf.

Onze servicemogelijkheden

 

Basis Service Comfort
Hard- en software
Advies op maat, inkoop, levering en installatie.
Op offertebasis Op offertebasis met 5% korting Op offertebasis met 10% korting
Support op afstand
Servicedesk open van 08:00 – 18:00 uur
Eerste 10 minuten gratis Inclusief Inclusief
Support op locatie
Wanneer remote support niet voldoet, ondersteunen wij op locatie.
Op basis van nacalculatie zonder service level agreement Inclusief (Op basis van nacalculatie volgens service level agreement) Inclusief (Volgens service level agreement)
Antivirus Inclusief Inclusief Inclusief
Monitoring
Proactief beheer en onderhoud van werkstations. Updaten software Windows, security updates en tonerservice.
Niet mogelijk Inclusief monitoring (Tonerservice is mogelijk voor een vast bedrag per printer per maand) Inclusief monitoring en tonerservice
Back-up
Volgens de internationale standaard van informatie beveiliging. Bij calamiteiten is data snel beschikbaar.
Niet mogelijk Vast bedrag per GB per maand Vast bedrag per GB per maand met 10% korting
 

ICT in de zorg

Als ICT-partner in de zorg geven wij niet alleen advies op maat over een efficiënte en compliant ICT-omgeving. Ook monitoren wij uw ICT-omgeving en leveren wij indien nodig de hard- en software, zoals PC’s, scanners en monitoren. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom werken wij volgens de NEN 7510 norm, met de meest recente hard- en software. Kortom, altijd een veilige en zorgeloze ICT-zorgomgeving met de dienstverlening van Brocacef Supplies & Services. Wij denken graag met u mee in oplossingen.

Neem bijvoorbeeld ons patch management. Hiermee beschermt u uw apotheek of praktijk tegen beveiligingsproblemen van door u gebruikte software. Wij zorgen ervoor dat uw apotheek of praktijk minder kwetsbaar is voor uitval of verstoring van de arbeidsprocessen.

Denkt u na over een overstap naar Office 365? Vraag bij ons naar de mogelijkheden, dan kunnen wij u advies op maat geven. Maar ook als het gaat om uw hard- en software adviseren wij u graag. Niet alleen voor de aanschaf van nieuwe hard- en software, maar ook voor het upgraden of vernieuwen van uw huidige hard- en software hebben wij legio van oplossingen. Denk hierbij aan de installatie van een stillere, zuinigere en snellere SSD in plaats van de reguliere en ouderwetse harde schijf. Dit geeft uw PC’s een boost!

 

ICT-dienstverlening voor de gezondheidszorg

De ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services is een onafhankelijke landelijk onder NEN 7510 opererende organisatie. Wij faciliteren ICT oplossingen voor bijna de helft van de Nederlandse apotheken en voor een kleiner deel ook huisartsen. Daarmee is de ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services een begrip voor ICT in de gezondheidszorg.

Wij begeleiden uiteenlopende ICT-projecten. Denk aan AIS of HIS migraties, complete ICT verhuizing inclusief aanvragen bij o.a. PharmaPartners / E-zorg tot en met het fysieke verhuizen van al uw  ICT apparatuur. Maar ook het aanleggen van een Wifi netwerk, of het omnummeren / uitbreiden van een IP range in uw netwerk. Wilt u regelmatig een back-up van uw bestanden automatiseren, ook daar bieden wij diverse (veilige cloud) oplossingen voor aan. Daarnaast installeren wij antivirus en monitoren de binnenkomende meldingen. Ook reageren wij proactief wanneer wij meldingen van uw systemen ontvangen, denk bijvoorbeeld aan harde schijven die vol dreigen te raken.

Ons modulaire service aanbod biedt u de mogelijkheid een abonnement af te sluiten op verschillende onderdelen van onze dienstverlening:

 • * Support op afstand (ma t/m vr 8-18 uur);
 • * Support op locatie, als support op afstand geen optie is;
 • * Antivirus beveiliging;
 • * Monitoring, het proactief beheer en onderhoud van werkstations & printers.
 • * Windows updates, third party software en security updates;
 • * Back-up server/workstations/NAS (Synology).

Voor support op afstand kunt u onze ICT Servicedesk bellen via telefoonnummer 030 686 22 60 en via deze link een supportsessie starten. Wilt u meer weten over onze ICT Dienstverlening? Laat in dat geval een reactie achter gebruikmakend van ons contactformulier.

 

De NEN 7510 en ICT in de zorg

Opgenomen zijn in het NEN 7510 register staat garant voor het professioneel omgaan met informatiebeveiliging. De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. De norm is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging. De ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services werkt volgens de NEN 7510 norm. Daarmee legt u de zorg voor uw ICT-omgeving in vertrouwde handen.

En wist u dat Brocacef Supplies & Services één van de eerste organisaties in Nederland was met het ISO 9001 certificaat? Het ISO-certificaat laat zien dat er volgens een bepaald kwaliteitssysteem gewerkt wordt en de kwaliteitsstandaard verder wordt verbeterd. Doel van het werken volgens een ISO-normering is het continue verbeteren van de bedrijfsprocessen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Om als organisatie de ISO 9001:2015 certificering te behouden vindt er om het jaar een audit plaats. Hierbij stelt een onafhankelijke partij vast of wij aan de eisen in de norm voldoen en voldoende verbeteringen hebben doorgevoerd. Het doel hiervan is om betrouwbare processen te leveren die de klant verwacht en een beetje meer.

Erkend leerbedrijf

Sinds een paar jaar is de ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services officieel een Erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij scholieren die een ICT-opleiding op het middelbaar beroepsonderwijs volgen, tijdens hun stage naar verwachting mogen begeleiden. Theorie wordt bij ons in de praktijk gebracht. Bij een erkend leerbedrijf werken één of meerdere praktijkopleiders. De praktijkopleider heeft contact met de stagecoördinator of loopbaancoach van de betreffende onderwijsinstelling waarbij de stagiair zijn of haar opleiding volgt.

Erkende leerbedrijven zijn ingeschreven bij de SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). De SBB bepaalt of een bedrijf of organisatie een leerbedrijf voor mbo-studenten mag zijn. Want het is belangrijk dat studenten bij een leerbedrijf genoeg kunnen leren op het niveau en vakgebied van hun opleiding. Zo hopen wij in ieder geval onze standaard voor ICT-dienstverlening in de zorg aan veel enthousiaste studenten door te mogen geven.

Interesse in de dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

© 2022 Brocacef Groep | Website: Next Lead