Systeembeheer

Het overlaten van uw systeembeheer aan de ICT-professionals van Brocacef Supplies & Services heeft veel voordelen voor u als zorgverlener. Een van de belangrijkste is dat wij u werkzaamheden uit handen nemen waarmee u de focus volledig kunt houden op waar u goed in bent, het verlenen van zorg! Dus stop met onnodig tijd besteden aan het uitvoeren van software updates. Van Windows updates tot firmware updates, inclusief patches en configuratie instellingen op personal computers.

 

Een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen:

 • * Installeren en up-to-date houden van het door u gekozen besturingssysteem;
 • * Beveiliging van uw netwerk;
 • * Advies, inkoop, levering en installatie van hardware;
 • * Installeren en instellen van software;
 • * Monitoring, of wel het proactief beheer en onderhoud van werkstations;
 • * Technische vragen beantwoorden, onderzoeken en oplossen.

Systeembeheerder in de zorg

Voor het opzetten, configureren en onderhouden van alle computers, netwerk en gerelateerde systemen binnen uw organisatie is onze ICT Dienstverlening een betrouwbare partner. En betrouwbaarheid is key, zeker binnen de gezondheidszorg waar veel omgegaan wordt met privacygevoelig, persoonsgebonden informatie.

Bent u zorgverlener en op zoek naar ondersteuning op het gebied van ICT? U kunt bij ons ook terecht voor alle hardwarecomponenten. Van PC’s, monitoren, printers, keyboards, muizen, moederborden, harde schijven, geluidskaarten, videokaarten tot geheugen modules en zo verder. Of het nu gaat over advies, inkoop, levering en installatie van hardware, wij helpen u graag verder en geven u eerlijk advies. Want wanneer apparatuur kapot lijkt te zijn, zit de oplossing soms gewoon in het vervangen van een onderdeel. Onze ICT Dienstverlening is er niet alleen voor een efficiënte werkomgeving, maar denkt ook mee over een optimaal bedrijfsresultaat vanuit ICT-perspectief.

De ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services is er speciaal voor het dagelijks beheer en onderhoud van ICT-omgevingen in de zorg. Werkend volgens de NEN 7510 norm helpen wij al menig apotheker en huisarts in Nederland. Netwerkproblemen of andere technische complicaties? Vertrouw op onze ICT Dienstverlening. Wij zijn er om u te ontzorgen.

 • * Interesse in Office 365 inclusief de uitgebreide e-mailmogelijkheden?
 • * Installatie en upgrades van uw Officepakketten?
 • * Moet u nadenken over AIS of HIS software migraties?
 • * Of wilt u een wifinetwerk laten aanleggen?

Denk bij al deze vragen en meer eens aan de ICT Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services.

 

Systeembeheer voor uw apotheek

Alle onderdelen van het netwerk in uw apotheek zijn van cruciaal belang, los van het feit of het nu gaat om de servers, routers, switches of de bekabeling. Afhankelijk van de grootte van uw netwerk kiest u ervoor het beheer hiervan zelf uit te voeren of uit te besteden.

Sinds een aantal jaren is het beheer van netwerkomgevingen in de Cloud niet meer weg te denken. Hiermee kan alle apparatuur via internet worden beheerd, geconfigureerd en ge-update. Elk werkplek binnen het netwerk krijgt zijn eigen ID en kan zo eenvoudig geïdentificeerd worden vanuit de Cloud. Wanneer u het netwerkbeheer overlaat aan onze ICT Dienstverlening dan voeren wij hier proactief beheer op uit. Zo monitoren wij continue of een werkstation een probleem ondervindt, of dat bijvoorbeeld de harde schijf vol raakt. Met Cloud beheer zien wij eenvoudig om welk station het gaat en kunnen wij, vaak op afstand, de computer opnieuw opstarten of firmware updaten.

Het uitbesteden van onderhoud en beheer van servers in de Cloud heeft voordelen:

 • * Updates worden uitgevoerd;
 • * Apparatuur wordt onderhouden en geüpdate;
 • * Er worden back-ups gemaakt van servers;
 • * In uw apotheek hoeft er geen gekoelde ruimte voor de server aanwezig te zijn;
 • * Last but not least, het netwerkbeheer kan op afstand worden uitgevoerd.

Wij staan voor digitale veiligheid en zekerheid

Virusscanners, firewalls en wachtwoordbeheer allemaal beveiligingselementen binnen uw apotheeknetwerk. Beveiliging is cruciaal! Zeker als het gaat om beveiliging van gegevens in de zorg waar iedere minuut gewerkt wordt met privacygevoelige persoonsgebonden informatie. Dat weet u als apotheker als geen ander. De beveiliging van uw netwerk is in vertrouwde handen bij de ICT Dienstsverlening van Brocacef Supplies & Services. Niet alleen omdat wij werken volgende NEN 7510 norm, maar ook omdat Brocacef Supplies & Services een van de eerste bedrijven in Nederlands was met het ISO 9001 certificaat.

De in uw systemen opgeslagen informatie is zo belangrijk dat deze onmisbaar is voor goed functionerende bedrijfsprocessen in uw apotheek. Vandaar dat opslag en het maken van back-ups zeker zo waardevol is als de beveiliging van uw netwerk. Samen met u bepalen wij op welk moment er een back-up gemaakt moet worden. En op welke plaats de back-up moet worden opgeslagen.

Vragen of problemen? Neem contact op met onze Servicedesk

Onze Servicedesk is er om u en uw medewerkers te ondersteunen bij ICT gerelateerde vragen of problemen. Onze professionals zijn net als u en ik mensen uit de praktijk en zo in staat om snel tot de kern van de vraag te komen, het probleem te analyseren en de oplossing zo eenvoudig als mogelijk uit te leggen. Het is een dagelijkse uitdaging ons te verplaatsen in uw situatie of die van uw collega’s.

Elke PC is uniek. Toch is het handig wanneer er in het netwerk van uw apotheek een PC wordt toegevoegd of vervangen, een computer van hetzelfde merk met dezelfde configuratie te gebruiken. Het maken van een kopie van de reeds operationele PC binnen het netwerk gaat nu eenmaal sneller dan het installeren van een PC met andere specificaties. Dit zou betekenen dat Windows en gebruikte softwarepakketten handmatig ge-update moet worden, gebruikersrechten aangepast moeten worden, wachtwoorden opnieuw ingesteld moeten worden en zo verder. Dit kost u onnodig uren en zoals gezegd is onze ICT Dienstverlening er niet alleen voor een efficiënte werkomgeving, maar ook voor een optimaal bedrijfsresultaat vanuit ICT-perspectief.

© 2022 Brocacef Groep | Website: Next Lead