Gold Collagen, huidverzorging opnieuw gedefinieerd

Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het geeft de huid steun, energie en weerstand, en zorgt ook voor een stralende teint. Daarnaast is collageen belangrijk om gewrichten en spieren elastisch, sterk en gezond te houden. Ons lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Dat gebeurt in de diepste lagen van de huid, door speciale cellen ‘fibroblasten’ en in de chondrocyten van de gewrichten. Toch daalt de collageen aanmaak naarmate we ouder worden. Daardoor ontstaat mogelijk pijn in gewrichten en is huidveroudering zichtbaar: fijne lijntjes, rimpels en een minder stevige huid. Maak kennis met Gold Collagen®, het vloeibare beautysupplement op basis van pure collageen.

Bekijk assortiment

 

Wat is Gold Collagen®?

Gold Collagen® is een vloeibaar beauty voedingssupplement voor jongere en gezonde huid, haar en nagels. De actieve ingrediënten in Gold Collagen® werken van binnenuit, elke dag opnieuw. De geavanceerde formule is speciaal ontwikkeld om een gezonde huid, haar en nagels te bevorderen. Dat kan door de natuurlijke collageen aanmaak te stimuleren, en de huidhydratatie en -elasticiteit te verhogen. Gold Collagen® is een nieuwe generatie huidverzorging die een unieke mix bevat van actieve ingrediënten zoals gehydrolyseerd collageen en hyaluronzuur, beide gekend voor hun anti-ageing werking.

Het beautysupplement kan direct uit het flesje gedronken worden en is daarmee eenvoudiger in te nemen dan tabletten of poeders met collageen. Het pure collageen in Gold Collagen® kan tot wel 20 keer beter geabsorbeerd worden in ons lichaam. Het hoofdingrediënt, gehydrolyseerd collageen, blijft intact tijdens de spijsvertering en wordt opgenomen in de dunne darm. Via de bloedbaan bereikt het de fibroblasten en chondrocyten in de diepste huidlagen en spieren), waarna zij gestimuleerd worden om meer collageen, elastine en waterhoudend hyaluronzuur aan te maken. Die zijn essentieel voor een gezonde huid en soepele spieren.

 

Vloeibaar beauty voedingssupplement

Gold Collagen® PURE laat je stralen en vermindert het verouderingsproces daar waar het start: diep in de huid. Het gebruik van Gold Collagen® FORTE wordt geadviseerd vanaf 40 jaar. Op deze leeftijd beginnen de effecten van tijd, hormonale verschuivingen en levensstijl hun tol te eisen op de huid. De huid voelt minder stevig aan, wordt droger en rimpels lijken dieper. De natuurlijke afweer van de huid verzwakt en wordt gevoeliger voor oxidatieve stress, wat het huidverouderingsproces versnelt. Gold Collagen® VEGAN is het plantaardig antwoord op collageen supplementen die  afgeleid zijn van dierlijk eiwitten. Gold Collagen® VEGAN bevat 100% plantaardige eiwitten. Gold Collagen® VEGAN is zorgvuldig samengesteld speciaal voor veganisten en vegetariërs ter bevordering van de collageenproductie.

Drink 1 flesje Gold Collagen® per dag (50ml) voor een optimaal resultaat. Bij voorkeur ’s morgens op een nuchtere maag voor een maximale absorptie. Ook is het mogelijk om Gold Collagen® na de maaltijd te gebruiken in geval van maag- of spijsverteringsproblemen. Tot slot kan Gold Collagen® ingenomen worden als energie boost omdat het 100% van de Referentie Inname (RI) voor vitamine B6 bevat. Goed schudden voor gebruik en de aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Inhoud: 10 flesjes x 50ml

Gebruik: Kuur

Voor het beste resultaat raden wij aan om tweemaal per jaar de kuur van 3 maanden te herhalen.

Hierbij wordt 3 maanden lang Gold Collagen® gebruikt, gevolgd door een pauze van 3 maanden.

 

Huidverzorging opnieuw gedefinieerd

Gefascineerd door de eerbied die Japanse vrouwen hebben voor schoonheid als kunst, richtte Tony Sanguinetti MINERVA Research Labs op. Hij realiseerde zich dat hun dieet een essentieel onderdeel was van hun dagelijkse schoonheidsregime. Dit inspireerde hem om een productlijn te ontwikkelen voor de rest van de wereld. Vanuit de Japanse benadering van een jeugdige, stralende huid ontstond het allereerste vloeibare schoonheidssupplement: Gold Collagen®, gelanceerd in 2011 in het Verenigd Koningrijk. Sindsdien zetten MINERVA zich in voor het ontwikkelingen van innovatieve producten die de gezondheid en schoonheid van de huid verbeteren. Als Brocacef Supplies & Services zijn wij trots Gold Collagen® op de Nederlandse markt te mogen vertegenwoordigen.

Gold Collagen®; huidverzorging opnieuw gedefinieerd

Interesse in de dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

© 2022 Brocacef Groep | Website: Next Lead