Livsane, hét apotheekmerk

In 2012 werd Livsane door Brocacef Supplies & Services geïntroduceerd als (huis)merk, exclusief voor de apotheek. Een aantal bestaande artikelen met productnamen als Medicaset, InsulMate en Pill Tool werden ondergebracht bij Livsane. Hiermee is Livsane een paraplumerk voor producten in verschillende categorieën. Inmiddels heeft Livsane en complete productlijn in de categorieën: OTC zelfzorg, verzorging, vitaminen & mineralen, crèmes & zalven en snoepgoed.

Naar consumentenwebsite

 

Livsane producten zijn alleen in de apotheek verkrijgbaar. Bij de positionering van het merk is gekozen voor selectieve distributie. Voor het apotheekmerk kan de consument dus alleen in de apotheek terecht. Hierdoor herkent de consument Livsane ook direct als een merk van de apotheek.

Livsane staat in de apotheek op het schap vaak als adviesmerk naast het A-merk. Consumenten vragen meestal naar een A-merk. Livsane is dan het voordelig alternatief; vergelijkbaar van kwaliteit, maar met een lagere consumentenprijs. Kortom, een slimme keuze. Om deze slimme keuze richting consument kracht bij te zetten is op de verpakking de toevoeging ‘apotheekmerk’ onder het Livsane merk geplaatst. Zodat het voor de consument niet moeilijk is om bij Livsane ook direct de link met (de kwaliteit van) de apotheek te leggen.

 

Apotheekbenodigdheden

Bij Brocacef Supplies & Services vindt u alles wat u dagelijks gebruikt in de apotheek. Apotheekbenodigdheden zoals verpakkingen, vouwdozen, flacons en maatbekers, medische disposables of handschoenen. Maar ook uw kantoorbenodigdheden, zoals printpapier, enveloppen en drukwerk (op maat). Wij bieden u alles onder één dak. En vanuit apotheekbenodigdheden is het een kleine stap naar Livsane het apotheekmerk. Tenminste vanuit de optiek van Brocacef Supplies & Service. Want als handelsonderneming binnen de Brocacef Groep doen wij er alles aan om u dagelijks te ontzorgen.

Met het breedste assortiment in diverse categorieën is Livsane hét adviesmerk exclusief voor de apotheek. Door de intensieve samenwerking met u en uw collega apothekers breiden we het Livsane assortiment continu uit. Inmiddels is Livsane uitgegroeid tot de meest complete productlijn, exclusief voor de apotheek. Binnen de Livsane productlijn vindt u naast indifferente crèmes en zalvenen hulpmiddelen ook verzorgingsproducten en een VMS- en OTC-productlijn.

Bekijk het assortiment

Met Livsane bent u verzekerd van een uitgebreide productlijn (handverkoop)artikelen, speciaal afgestemd op uw wensen en die van uw zorgconsument. Om u in staat te stellen verdere invulling te geven aan uw wijkrol bieden wij u promotionele en inhoudelijke ondersteuning. Zo neemt het Livsane concept u werk uit handen als het gaat om de presentatie en promotie van uw apotheekmerk.

 

Inrichting apotheek

De apotheek is bij uitstek geschikt als verkooppunt voor zelfzorg en aanverwante handverkoop artikelen. Per dag komen er meer patiënten in de apotheek dan het dagelijks aantal consumenten bij een gemiddelde zelfstandige drogist. Het potentieel om meer uit de handverkoop te halen is daarom zeker aanwezig. Het apotheekteam is meer dan goed opgeleid om over deze producten het juiste advies te geven. De inrichting van uw apotheek speelt daarbij een belangrijke rol.

Een goed georganiseerde publieksruimte en een weloverwogen handverkoopassortiment zijn mede bepalend voor de perceptie van klanten over de apotheek. Het is als het ware het visitekaartje van de apotheek. Kortom, de inrichting van uw apotheek verdient aandacht! Livsane biedt de mogelijkheid u te helpen bij het optimaliseren van het assortiment en het verhogen van de zichtbaarheid van uw handverkoop. Zo kunnen wij u helpen bij de juiste schappenplannen voor uw apotheek.

Denk aan een kast met Livsane producten die het best worden verkocht. En verspreid over meerdere kasten een plan op basis van de hardlopers/ top 500 in apotheekhoudend Nederland. Hierbij is het uitgangspunt dat Livsane als adviesmerk naast het A-merk op het schap gepositioneerd wordt. De plannen worden twee keer per jaar op basis van de laatste marktcijfers en productintroducties ge-update. De plannen geven u een goed inzicht in het te voeren assortiment en de presentatie in uw apotheek.

Ook kunnen wij voor u een schappenplan op maat verzorgen. Dit plan wordt gebaseerd op het aantal kasten (en planken) in uw publieksruimte. Waarbij wij tevens kunnen voorzien in schapmateriaal en schapsigning. U kunt Livsane schapstroken en indicatiekaartjes bestellen. Voor passende signing boven uw kast hebben wij contacten bij de bekendere projectbouwers.

 

Onze missie met Livsane

Onze missie is voor u als apotheker een servicegerichte en innovatieve partner te zijn. De succesfactor die ons bindt is onze gezamenlijke focus op een optimale bedrijfsvoering. Daarom bieden wij inhoudelijke en promotionele ondersteuning. Ons concept omvat een aantal instrumenten om uw zorgconsument te bereiken en deskundig te adviseren. U creëert een stevige positie in uw zorggebied en versterkt hiermee uw concurrentiepositie.

Zo verzorgen wij minimaal 4 x per jaar thema materialen die u in en rond de apotheek kunt inzetten. Naast de permanente baliedisplay, bestaat het pakket uit advieskaartjes, posters en content ten behoeve van narrowcasting. Nieuw in onze dienstverlening is het digitale reclamescherm. Deze ‘wachtverzachter’ bevat door ons aangeleverde commerciële content om uw handverkoop een impuls te geven.

Bekijk onze tips en advies

Op onze consumentenwebsite www.livsane.nl geven wij tips en advies. Uiteraard zijn de artikelen op de website direct gekoppeld aan de seizoen thema’s in de apotheek. Naast tips en adviezen vindt de consument op de site het volledige Livsane assortiment, inclusief informatie en bijsluiter.

Wilt u meer informatie? Bekijk de website Livsane.nl

© 2022 Brocacef Groep | Website: Next Lead