Veterinaire Dienstverlening

Voor u, als arts werkzaam in de veterinaire branche, is het van belang uw dagelijkse praktijk zo soepel mogelijk te organiseren. Ondernemen vraagt om flexibiliteit. Daarbij wilt u kunnen terugvallen op een partner die u begrijpt en snel kan inspelen op uw behoeften. Het is onze ambitie om als Brocacef Supplies & Services met onze veterinaire diensteverlening niet alleen klantgerichte diensten aan te bieden. Maar ook om bijvoorbeeld ons assortiment veterinaire apparatuur te blijven aanvullen met producten waar u behoefte aan heeft. Zodat wij u, voor een stukje van uw dagelijkse praktijk kunnen ontzorgen. En u 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste zorg kunt bieden.

Naar website

 

Bij Brocacef Supplies & Services proberen wij optimaal in te spelen op innovatie en ontwikkeling. Naast een uitgebreid assortiment disposables, voorheen bekend onder de naam Vetin Voorkeur Selectie (VVS) leveren wij hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren. Hiervoor werken wij nauw samen met bekende en internationale leveranciers. Niet alleen de snelle levering van ons brede assortiment is mogelijk van meerwaarde voor u. Ook onze uitgebreide technische ondersteuning helpt u verder op de momenten die ertoe doen.

 

Veterinaire diensten

Onze veterinaire dienstverlening bestaat in de eerste plaats uit het bieden van een hoogwaardig assortiment medische apparatuur, instrumenten en toebehoren voor de veterinaire branche. De ervaren engineers van onze Technische Service verzorgen voor u de levering, installatie en het onderhoud van al uw veterinaire apparatuur. Zij zijn NMi-erkend keurders en daarnaast ISO 9001:2015-gecertificeerd.

Brocacef Supplies & Services B.V. is een handelsonderneming welke deel uit maakt van de Brocacef Groep N.V. De oorsprong van ons bedrijf ligt bij het voormalige Blokland Pack. Zo kunnen we zeggen al meer dan 55 jaar ervaring te hebben in de intramurale en extramurale markt, de veterinaire en cosmetische sector. Niet alleen voor de aanschaf van apparatuur, medische disposables en verpakkingsmateriaal. Maar bijvoorbeeld ook voor drukwerk (op maat). In onze online shop vindt u meer over de Veterinaire Dienstverlening van Brocacef Supplies & Services.

Onze veterinaire dienstverlening; het juiste adres voor al uw supplies & services.

  • * Een uitgebreid assortiment hoogwaardige medische apparatuur, instrumenten en toebehoren;
  • * Levering, installatie en onderhoud door engineers van onze Technische Service;
  • * NMi-erkend keurder;
  • * ISO 9001:2015-gecertificeerd;
  • * Dé specialist op het gebied van verpakkingen, disposables en drukwerk (op maat);
  • * Eén leverancier voor al uw veterinaire apparatuur;
  • * Met een Predicaat Betrouwbare Leverancier.
 

Veterinaire apparatuur

Brocacef Supplies & Services levert hoogwaardige veterinaire apparatuur, instrumenten en toebehoren. Onze internationale samenwerking met leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten stelt ons hiertoe in staat. Onze toegevoegde waarde uit zich niet alleen in snelle levering van ons brede assortiment, maar ook in uitgebreide technische ondersteuning.

Bent u op zoek naar producten buiten ons assortiment of heeft u vragen over onze supplies en services, neem dan contact op met de collega’s van Customer Service. Zij staan u graag te woord en bieden ondersteuning bij het vinden van de juiste benodigdheden en diensten voor uw praktijk.

Meer veterinaire dienstverlening online
In onze online shop vindt u alles wat wij vanuit Brocacef Supplies & Services te bieden hebben. Voor uw dagelijkse praktijkvoering vindt u bij ons een uitgebreid assortiment hoogwaardige veterinaire apparatuur, instrumenten en toebehoren ingedeeld op vakgebied. Op zoek naar veterinaire apparatuur voor paarden, gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren of uw laboratorium/praktijk? Dan is een bezoekje aan onze webshop zeker een aanrader. Op zoek naar verpakkingen, disposables en drukwerk (op maat)? Ook dan neemt u een kijkje op onze site. Naast ons volledige assortiment vindt u hier tevens meer informatie over onze Technische Service voor de levering, installatie en het onderhoud van uw apparatuur.

Meer informatie over onze veterinaire dienstverlening?

© 2021 Brocacef Groep | Website: Next Lead