Pharmaself24

Voor het afhalen van onder andere herhaalmedicatie hoeft de zorgconsument in Nederland niet langer fysiek in de apotheek aan de balie het medicijn van een apotheekassistent te ontvangen. Het alternatief is al in verschillende dorpen en steden in Nederland te vinden. De geneesmiddelenuitgifte-automaat of zelfbedieningskast zoals dit apparaat ook wel genoemd wordt is dé oplossing om 24/7 herhaalmedicatie op te kunnen halen. Pharma Robots is de officiële distributeur van een in Nederland veel geziene geneesmiddelenuitgifte-automaat, de Pharmaself24.

 

Voor iedere apotheek is er een passende Pharmaself24 te configureren. Dankzij het ontwerp en de talloze opties die aangeboden worden, is de Pharmaself24 de meest flexibele oplossing. Bepaal zelf het aantal posities in de automaat en de grootte van de ruimten waarin de medicatie op persoonsniveau aangeboden wordt. De software van een Pharmaself24 communiceert met de meest voorkomende apotheekinformatiesystemen en de track en trace-systemen van PharmaPartners zoals Recept Locatie en Loxis. Pharmaself24 geeft Nederland kleur! Gaat u voor de kleuren wit, blauw en groen? Of kiest u voor een kleur naar keuzen of een ‘bedrukking’ in uw huisstijl? Last but not least biedt Pharma Robots als eerste de mogelijkheid uw nieuwe geneesmiddelenuitgifte-automaat, de Pharmaself24,  te leasen via ABN-AMRO lease!

Uitgifteautomaat voor medicatie

Sinds het begin van de Corona epidemie is er een toename in het aantal installaties van geneesmiddelenuitgifte–automaten. Logisch, want het aantal zorgconsumenten in een apotheek is veelal beperkt tot twee personen. Maar het aantal herhaalrecepten is door Corona niet noemenswaardig afgenomen. En de mogelijkheid om geneesmiddelen thuisbezorgd te krijgen is niet oneindig. Kortom, de zelfbedieningskasten bieden uitkomst. Zo ook de Pharmaself24!

Verruim uw openingstijden zonder personele kosten! Uit onderzoek blijkt dat meer dan 30% van de zorgconsumenten die medicatie ophaalt uit een Pharmaself24, dit buiten de openingstijden van de apotheek doet. Heeft u er weleens aan gedacht dat zorgconsumenten waarvoor u misschien speciaal op zaterdag open bent, met de Pharmaself24 ook in het weekend hun herhaalmedicatie op kunnen halen? Daar hoeft u niet speciaal voor open te zijn.

Pharmaself24; 24-uurs uitgifteautomaat

Bijna 1 op de 5 apotheken in Nederland heeft ondertussen een Pharmaself24 operationeel. Hiermee heeft de zorgconsument van deze apotheken er een extra service bij; de mogelijkheid om 24 uur per dag, zeven dagen in de week medicatie af te halen. Het wachten in de apotheek tot een assistente aan de balie de geneesmiddelen meegeeft is hiermee tot een einde gekomen.

De Pharmaself24 is speciaal ontworpen om in een buitenmuur van bijvoorbeeld de apotheek te plaatsen, maar ook uitgiftepunten zijn steeds vaker populaire locaties. Dankzij het robuuste ontwerp van de Pharmaself24 kan het apparaat uitstekend tegen het wisselvallige Nederlandse weer en belangrijker nog, is het bestendig tegen vandalisme!

Meer mogelijkheden met de Pharmaself24

Wat de Pharmaself24 onderscheidt van haar concurrenten is onder andere het gebruiksvriendelijke, grote en meertalige touch screen voor een optimale klantbeleving. U kunt tot wel zes verschillende talen installeren. Met de OTC-module kunnen producten buiten openingstijden vanuit de automaat verkocht worden. Betalen doen uw klanten met behulp van de pin-module. Want de Pharmaself24 is de enige zelfbedieningskast met een geïntegreerd (contactloos) pinapparaat.

 

Voor iedere apotheek een passende Pharmaself24

De Pharmaself24 (Hexagon) MULTI, MULTI ‘L-vorm’ en Entry hebben een 24” scherm. De zorgconsument bedient het apparaat door gebruik te maken van het meertalige touch screen. Zoals gezegd bestaat de mogelijkheid het apparaat te koppelen met een CCV-pinmodule, voor contactloos betalen. De software van de Pharmaself24 communiceert met track en trace-systemen van Recept Locatie en Loxis. Ook is het mogelijk om zelf het aantal posities in de machine en de maten van de bakken te bepalen.

Sinds kort is ook de Pharmaself24 Compact in Nederland verkrijgbaar. Het kleine broertje van de Pharmaself24 Multi is een geneesmiddelenuitgifte-automaat voor medicatie op slechts één vierkante meter! Hiermee is de Compact bijzonder geschikt voor apotheken met minder ruimte.

De technische support van Brocacef Supplies & Services

Heeft u een serviceovereenkomst gesloten met Pharma Robots en geeft uw Pharmaself24 onverhoopt een storing? Dan staan de technische specialisten van Brocacef Supplies & Services voor u klaar.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij technische problemen, kunt u ons ticketsysteem gebruiken. De onderstaande link leidt u naar de pagina waar u de storing of uw vraag kunt achterlaten: https://www.pharmaself24.nl/support-formulier/

Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. In geval van een storing wordt u binnen 1 uur geholpen. Wanneer de Pharmaself24 op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur geen medicatie meer uitgeeft, dan staat een technisch specialist van Brocacef Supplies & Services binnen 4 uur bij u op locatie. Gelukkig kan het merendeel van de storingen direct op afstand verholpen worden.

Ervaart u technische problemen met uw automaat? Vaak kunt u dit zelf oplossen. Op de website van Pharma Robots staan veel gestelde vragen en tips voor het oplossen van een storing of foutmelding. Ga hiervoor online naar: https://www.pharmaself24.nl/support2

© 2022 Brocacef Groep | Website: Next Lead