Technische Service

Een goed uitgeruste praktijk beschikt tegenwoordig over een steeds meer apparaten en instrumenten. En het is logisch te denken dat in de nabije toekomst het gebruik van complexe medische apparatuur alleen maar zal toenemen. Bij Brocacef Supplies & Services zijn wij ons daar als geen ander van bewust.

 

Al meer dan 40 jaar is onze Technische Service een begrip binnen zowel de extramurale als intramurale markt. Ruim 85% van alle apotheken in Nederland maakt gebruik van onze diensten.

Een van onze diensten is het kalibreren van temperatuur registratie- en monitoringsystemen, ongeacht het merk. Uw meetapparatuur moet natuurlijk betrouwbaar zijn. Temperatuurbewaking van koel- en vrieskasten in uw praktijk is daarbij essentieel. Zo bieden wij monitoring hiervan aan met behulp van digitale temperatuurloggers.

Ook de betrouwbaarheid van bereidingsapparatuur is van groot belang voor een productieproces. Het onderhouden, valideren en kalibreren van uw bereidingsapparatuur kan door een van onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers worden uitgevoerd. Of u nu werkzaam bent in de extramurale-  of intramurale markt. De engineers van Brocacef Supplies & Services zijn er voor u!

Geneesmiddelenuitgifte-automaten, zelfbedieningskasten, afhaalkluizen of geneesmiddelendispensers. Zoveel namen voor een apparaat dat de zorgconsument in staat stelt 24 uur per dag, 7 dagen per week (herhaal)medicatie af te halen. Niet alleen installeren wij een geneesmiddelenuitgifte-automaat voor u in of buiten de apotheek. Ook zorgen wij ervoor dat bij een storing van het apparaat er zo snel mogelijk een oplossing gevonden wordt, zodat u en uw patiënten minimale hinder ondervinden.

Dienstverlening op maat

Veel apparatuur vraagt om tijdig onderhoud en technische controle. Tijdig en vakkundig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden draagt bij aan de levensduur van uw apparatuur en kan storingen voorkomen.

Bij de Technische Service van Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor dienstverlening op maat: advies, installatie en onderhoud. En dit door een NMi-erkend keurder, ISO 9001:2015-gecertificeerd.

Interesse in onze diensten, een vraag of hulp nodig?

Neemt u dan contact op met onze collega’s. Stuur een e-mail naar ts@brocacef.nl of bel onderstaand telefoonnummer. Wij helpen u graag verder.

Bellen: 030 686 22 11

 

Door het uitgebreide assortiment complexe en minder complexe medische apparatuur en instrumenten dat Brocacef Supplies & Services verkoopt, is onze Technische Service breed opgeleid. En we moeten onszelf dagelijks blijven ontwikkelen. Dit heeft voor u als klant voordelen:

  • * Verkoop hoogwaardige medische apparatuur en instrumenten;
    * Levering, installatie en onderhoud bij één leverancier;
    * Halve eeuw ervaring met onderhoud complexe medische apparatuur en instrumenten;
    * NMi-erkend keurder;
    * ISO 9001:2015-gecertificeerd.

Voldoen aan de ISO Normering?

Als een van de eerste organisaties op de Nederlandse markt beschikten wij al over het ISO 9001 certificaat. Het ISO-certificaat laat zien dat er volgens een bepaald kwaliteitssysteem gewerkt wordt en de kwaliteitsstandaard verder wordt verbeterd. Het ISO-certificaat is een internationaal erkend certificaat. Om als organisatie de ISO 9001:2015 certificering te behouden vindt er om het jaar een audit plaats. Hierbij stelt een onafhankelijke partij vast of wij aan de eisen in de norm voldoen en voldoende verbeteringen hebben doorgevoerd. Het doel hiervan is om betrouwbare processen te leveren die de klant verwacht en een beetje meer.

 

Wat is een NMi erkend keurder?

We zijn NMi erkend keurder voor het kalibreren van balansen en bereidingsapparatuur, Hiervoor werken we samen met het Agentschap Telecomafdeling Metrologie en Waarborg, voorheen Verispect (Toezichthouder van de Metrologie en Waarborg wet) en zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.

“Erkende keurders mogen op grond van hun erkenning vervolgens bepaalde keuringswerkzaamheden uitvoeren waarbij zij controleren of in gebruik genomen meetinstrumenten nog steeds voldoen aan de metrologische eisen.”

Een keuring is een verplichte controle op een meetinstrument waarbij wordt nagegaan of het instrument aan de wettelijke eisen voldoet. De eerste keuring vindt plaats op het moment dat het meetinstrument op de markt komt en in gebruik wordt genomen. Daarna kunnen nog periodieke herkeuringen volgen als dit wettelijk verplicht is, of als de zegels zijn verbroken, bijvoorbeeld na reparaties.

De Technische Service van Brocacef Supplies & Services is erkend keurder van niet-automatische en automatische weegsystemen. Voor weegsystemen zijn er verschillende keuringen. Zoals bijvoorbeeld voor de ingebruikname van een weegsysteem (de initiële ijking). Na een reparatie en verplaatsing. Of wanneer een verzegeling op de machine is verbroken.

Als erkend keurder hebben wij gekwalificeerde service engineers die (her)keuringen voor u verzorgen.

 

Neem contact met ons op

Door het uitgebreide assortiment complexe en minder complexe medische apparatuur en instrumenten dat Brocacef Supplies & Services verkoopt, is onze Technische Service breed opgeleid. En we moeten onszelf dagelijks blijven ontwikkelen. Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Interesse in de dienstverlening van Brocacef Supplies & Services? Wij helpen u graag verder!

© 2022 Brocacef Groep | Website: Next Lead